marți, 23 octombrie 2007

Sarbatoarea anonimilor

Sarbatoarea anonimilor este un eveniment cu tenta socio-culturala, la care participa anual sute de mii de anonimi din diverse tari. Aceasta sarbatoare se desfasoara sub egida anonimatului total, participantii nedorind sa treaca in sfera publica, unde nu-i asa , nu ar mai fi anonimi.Ce fac anonimii de sarbatoarea lor?Nimic intersant, sau cel putin "nimic interesant" am spune noi cei ce ne uitam mereu la televizor, cei ce gustam in fiecare zi banalitatile si telenovelele siropoase ale unei vieti fara obiectiv real. Anonimilor le place sa se joace. Cu noi , cu ei , intre ei. Mai ales cu noi ceilalti, pentru ca noi, suntem subiectul in jurul caruia se invart faptele lor, gandurile si maretele lor planuri. Noi ceilalti, banalii , cei ce nu suntem anonimi , cei ce mergem zi de zi la deja angoasanta munca insuficient divizata(n.a tot de anonimi), cei ce ne pierdeam vremea cu diverse activitati care nu conteaza. Atunci avand in vedere aspectele vietii noastre atat de dezordonata, sa ne bucuram fiindca anonimii au grija de noi, ne indruma pasii, ne spun adesea ce sa facem , desi noi nu stim, de unde vine si incotro se indreapta, ideea sau planul unui anonim. Noi executam! Unora dintre noi le este greu sa traiasca asa, altora le este foarte usor, pentru ca planurile lor sunt undeva in spatiu tridimensional convergente cu cele ale anonimilor(n.a acestia sunt posibili viitori anonimi). Anual dintre noi, ceilalti , sunt alesi o buna parte pentru a devenii anonimi. Sigur nu poate sa fie decat un motiv de bucurie, fiindca a fi anonim inseamna, in viziunea anonima: sa conduci lumea celorlalti dupa ale tale principii, sa le anulezi celorlalti liberul arbitru, sa le arati ce-ti place tie ca ei sa manance nicidecum ce-ti place tie sa mananci ca ei sa se sperie. Intr-un cuvant sa te joci dupa bunul plac al tau (daca esti anonim sef) sau al altora, cu noi ceilalti.
Scurt si simplist stimabililor cam asta se petrece la sarbatoarea anonimilor. Daca sunteti curiosi aceasta sarbatoare se desfasoara dupa cum am spus, an de an, dar si luna de luna, chiar mai frecvent, saptamana de saptamana. Iar pentru a ajunge o religie la care noi ceilalti sa ne inchinam, fireste in anonimat, cel mai mult si intens se desfasoara zi dupa zi si tot asa...

PS: Brand new, anonimii ies spre a ne delecta pe sticla, in ziare si reviste , ies si zburda si ne arata noua celorlalti, atat cat putem sa vedem, adica: partea neesentiala a sarbatorii anonimilor, Pseudo - kineghetikos -ul lor .

Pana data viitoare:
Salutari...anonime ;)

2 comentarii:

Anonim spunea...

aham, bilderberg.nu-i asa?

Unknown spunea...

Interesting information.The Truth Plus Sensitivity, Specificity and All That Is Decent to Reveal About Predictive Values This theme serves to educate people in their daily life, thanks to people like you we have more knowledge about this important issue.
clipping path service company