marți, 20 noiembrie 2007

Pac Pac cu romanii din Italia

In urma unei investigatii desfasurata de ziarul Gandul, am aflat ca Laura Vasiliu presupusa traficanta cautata de Carabinieri, nu are mandate de urmarire internationala.
Va amintit isteria de saptamana trecuta, atunci cand actrita Laura Vasiliu, “confundata” cu asa zisa “traficanta” Laura Vasiliu, a fost victima unei descinderi in camera sa de hotel? Speriata, ea nu a vrut sa declare nimic, insa alte persoane au luat atitudine.
Acum, oameni buni, ce sa intelgem? Ca politisti si carabinierii italieni au inceput sa se joace “pac pac” prin hotelurile unde “intamplator” sunt cazati romani, sau prin cartierele unde locuiesc acestia? Au inceput sa-si desfasoare simularile de arestari si interventii pe romani? Sau ce se petrece de fapt? De ce au mintit in legatura cu Laura Vasiliu? Cred ca e inceputul unui scenariu anti-romanesc si mi-e teama sa vad cum o sa escaladeze.

Voi...ce spuneti?

Un comentariu:

Mitruţ Ianoş spunea...

din pacate tot ceea ce se intampla in italia face parte din scenariul pus la cale de autoritatile italiene de a discredita pe romani in general