joi, 31 ianuarie 2008

Leapsa cu femeia ideala + scuzele de rigoare

Later edit : Iata ce-mi spune un anonim, care pretinde ca stie despre ce-i vorba :

Eu cred ca am o idee mai apropiata de adevarata ta femeie ideala.Cred ca Ea are ochii mari si adanci si buzele pufoase cu gust de piersica, are obrajii rumeni impodobiti mai mereu de un zambet de cristal, cred ca e jucausa si spontana, atenta, dragastoasa, romantica, idealista. Cred ca Ea e cea care te face sa trezesti zambind si sa adormi fericit. E acea Ea cea mai frumoasa si minunanta din intreaga lume care exista pentru tine. Poate e mai aproape decat crezi, tot ce trebuie sa faci e sa lasi lenea deoparte si sa deschizi ochii!
02 februarie 2008 19:17

Cin' sa fie? Cin' sa fie?

16 comentarii:

si-ce-daca spunea...

te omooooooooooor :))))
=))
oricum..ai fost original :)):*

Independenta Dependenta spunea...

păi dacă vorbea cehă! :D

Desene Animate spunea...

@lady
ma rog, e interpretabil acest "pai daca". S-ar putea numai in cazul in care ea, ar fi o admiratoare a lui Vaclav Havel, iar el un liberal sadea.

drina spunea...

Eu nu mai inteleg nimic :( Si am si o leapsa restanta. Pe care o sa o fac, dar mai incolo.

Desene Animate spunea...

@drina
welcome in the club: din nefericire, din ce in ce mai multi incepem sa nu mai intelegem nimic. ce guvern sa fie oare de vina?
a)Romaniei
b)Europei
c)Mondial
d)Gandurilor noastre urate

drina spunea...

Nu m-ai lamurit deloc. Cred ca la mine se aplica ultima varianta. Adica e because of my dirty, dirty thoughts.

Mitruţ Ianoş spunea...

=))

Laura Cătuneanu spunea...

desene, resimt cumva o urma de misoginism or it's just me?;)) mai vazusem un clip de genul asta....un tip vb la mobil si nu zicea decat "ihi", "hm", "mmm" si sunete de genul...evident, aveai impresia ca vb cu nevasta-sa, but it was worse...la un moment dat apare un alt tip, care in timpul asta fusese la toaleta si reintra in posesia mobilului;))

Desene Animate spunea...

bad experience avem toti in sensul asta ;))
pai draga mea "+scuzele de rigoare" dovedeste ca nu sunt misogin. aveam un deadline de la andress sa-mi descriu femeia ideala. dar o mare lene ma...domina. + ca nu aveam nici cea mai mica idee cum e, eu ma bucur de ce am intotdeauna si asta inseamna pt mine femeie ideala. atunci,asa cum este ea. clipul e doar un clip funny. uneori si adevarat ;))

Anonim spunea...

Eu cred ca am o idee mai apropiata de adevarata ta femeie ideala
Cred ca Ea are ochii mari si adanci si buzele pufoase cu gust de piersica, are obrajii rumeni impodobiti mai mereu de un zambet de cristal, cred ca e jucausa si spontana, atenta, dragastoasa, romantica, idealista. Cred ca Ea e cea care te face sa trezesti zambind si sa adormi fericit. E acea Ea cea mai frumoasa si minunanta din intreaga lume care exista pentru tine.
Poate e mai aproape decat crezi, tot ce trebuie sa faci e sa lasi lenea deoparte si sa deschizi ochii!

Anonim spunea...

cauti raspunsuri mult prea departe ...

Desene Animate spunea...

@ anonim
anonim nu te supara, dar cine esti mata?

Anonim spunea...

ti-am spus: cauti prea departe raspunsurile. uneori dragostea e chiar langa noi, dar nu aavem ochi sa o vedem. tu nu fa greseala: deschide ochii pana nu e prea tarziu ...

Desene Animate spunea...

Te-am prins draga Andress :))

ttt spunea...

@desene
acum am vazut si eu reactia. sincer, chiar nu mi-am facut schimbare de sex (si nici nu cred ca am de gand asa ceva). poti cere la cei de la blogspot date spunand ca persoana in cauza a postat info defaimatoare si-ti da ip-ul ... daca chiar asa de mare e frica ca eu comentez cu anonim. eu mi-am exprimat parerea si ti-am spus ca in orice problema tu trebuie sa iei decizia nu altii. mai mult decat atat nu am ce sa spun. iar tu foarte bine poti opri comentariile cu anonimat.

gargarita spunea...

exceptand filmuletu care-i funny :))...ma regasesc in descriere ;))