joi, 21 februarie 2008

Cu sau fara?

Cum preferam? :))

7 comentarii:

Anonim spunea...

Urmare a ofertei inaintate de dumneavoastra imi exprim interesul pentru aceasta. Va rog sa imi comunicati pe adresa eu_tatalor70@yahoo.com pretul pentru imbunatatiri suplimentare. As dori la lista deja comunicata becuri de 60W (3 bucati) si 1 geam.
Va multumesc anticipat!
P.S.: Primiti bonuri de masa?

Desene Animate spunea...

@ olimpiu
domnul cu pricina a va inainteaza o oferta si mai atragatoare: turturi de calciu (dimensiuni variabile, in functie de preferinte) pentru doar 10 euro in plus.ne mai gandim insa cu becurile de 60, consuma totusi mult, un neon bine plasat la intrare ar rezolva problema iluminatului in toata garsoniera, asta daca-l vrei, daca nu-l vreti scadem 5 euro, nu-i problema :))

ttt spunea...

bhaiii nene. sti, pana la urma asta e un moment de ala : "bhaa oferta de asta na vazut neam de neamu' vostru' :))))))))) lol.

Anna spunea...

Ce combinatzie :))))

Anonim spunea...

Draga Domnule Desene,
Sunt incantat de noua oferta insa sunt in dificultati financiare. Cu toate acestea, voi face efortul si va voi solicita un turture cu dimensiunile 30 cm inaltime si 8 cm diametru, amplasat in mijlocul sufrageriei.
Pentru un efect deosebit, am rugamintea sa il impodobiti cu ornamente luminoase pentru Craciun. Sper intr-o colaborare mutual fructuoasa!

Al dumneavoastra cu stima,
Olimpius

si-ce-daca spunea...

wai vrei sa te muti?

Desene Animate spunea...

@ si ce daca
nu, doar sa "ma" rad.