sâmbătă, 2 februarie 2008

REplica la Real Love



Real love e un post, fireste e mai mult de atat, dar in contextul nostru e un post publicat de Andress. Eu vin cu replica si mentiunea : Ai dreptate! dar iata ce spune Flooooorin Calinescu in Playboy,noiembrie 2000 :



Noi n-am inteles inca un lucru elementar de la Freud citire: omul e guvernat de sexualitatea lui. Toata viata lui e determinata de acest lucru, asta il face pe el uscat, gras, nemultumit, criminal, violator, pedofil, inginer, manager, academician.(...)


...ma calca pe nervi toata ipocrizia care invaluie orice are legatura cu sexualitatea la noi. Ce atata demagogie?! Sa recunoastem deschis : orice performanta sociala depinde de realizarea noastra sexuala. Nu suntem mari actori, ingineri, arhitecti sau pictori daca nu ne comportam la fel si in pat. Un impotent nu produce niciodata valoare(...)


Cultura europeana este una profund ejaculatorie, de consum, e o dorinta sinucigasa de a termina, de a ne epuiza cat mai repede, pe cand ce asiataica e una de contemplare sexuala, sa-i zic retentionara(...)





3 comentarii:

ttt spunea...

vaea dreptate. poate si din cauza asta il apreciez atat ... si pe el si pe freud :)

Desene Animate spunea...

mda prietene, cam are dreptate

Anonim spunea...

oamenii ne dau uneori vise, dar viaţa le spulberă .....