joi, 6 martie 2008

Ultimul post

Later edit: RESPECT PENTRU VIITOR


Gata! Jurnalul se incheie aici! Acesta e ultimul post. Din motive numai de sufletul meu stiute, ma opresc! Multam' fain tuturor celor care au citit, au comentat, s-au bucurat impreuna cu mine. Am crescut un pic si cu voi, vorba lui Andress:"facem blog si crestem impreuna...". Daca cineva are nevoie de blog, sa ridice mana si o sa fiu fericit sa-i cedez dreptul de administrator, daca nu, o sa-l las sa se prafuiasca. Cu bine,
Desene animate

Si daca tot e ultimul, tot ce o sa scriu o sa fie in asta ultimul ca sa nu par Vadim sau vreun soi de la donna e mobile. acum mobile asta...are mai multe conotatii, fie e targ de masini mare de tot aflat pe teritoriu teuton si de unde se umple romanica de "pasaturi, golfuri" si alti stri-phari, fie...??? (VID mental) :)
buun pai sa trecem la subiect, celor ce-l adora[laura, andres, drina, donsoara cu lumina, ana, sicedaca, precum si contrapartea geanului meu, eterna si interminabila, celor ce infig in inima noastra-rosie-un betisor de frigarui, cu ocazia ca suntem barbati si "sunteti porci si badarani" :))] pe DESENE(reflectoare, aplauze, si straluciri de diamante= cultul personalitatii complexe) primesc de la ACESTA, mesajul lui de prietenie: " Dragi Toarase si Toarasi, tin sa va comunic ca cum si voi ken lee dubi dubi dautmi asa si eu ken lee dubi dubi daucioo , purtatoarea mea de...viroza, o sa va comunice mai pe larg":



15 comentarii:

Independenta Dependenta spunea...

ieşi de-aici! :)

ttt spunea...

eu macar ma retrasesem momentan ;)) ai bolunzit. in fine. o sa ne lipseasca desene(le) ....

drina spunea...

:(

Laura Cătuneanu spunea...

:( i'm spiciles...and I'm sorry too ...nu-i asa ca te razgandesti?;P

ttt spunea...

adaugam: aseaza-te linistit si nu inchide pagina pana nu gati de citit mesajul. chiar daca critic mult prin el, citeste-l!

ascuzandu-te de altii nu-ti rezolvi problemele. nici pe ale tale nici pe ale altora. faptul ca lumea mai uita din cand in cand sa aprecieze munca, sa-ti spuna ca tine le tine sau sa te mai bata pe umar, nu inseamna ca nu te considera prieten sau ca nu-ti apreciaza munca. stiu ca nu as fi primul care ti-ar spune ca esti fffffffffoarte COPILAROS dar ... asta e!!!! trezeste-te. chiar daca spui ca ca vrei sa stergi blogul daca vreai puteai sa o faci de la inceput. nu ai facuto, ai ezitat.

mai esti si INCAPATANAT. probabil ai sa stergi blogul asta ca sa demonstrezi ca ce spui, aia faci. nu ai nimic de demonstrat! punct. si de la capat :))

daca am avut de invatat de la viata (si crede-ma ca am avut adeseori) e ca daca nu-ti place ceva nu esti nicicand obligat sa o facui. eu cel mai mult urasc sa dau explicatii pentru gesturile mele. sa ma explic. nu-mi place sa aud intrebarea "de ce" si mai ales ca ea sa se intinda de-a lungul catorva minute bune. nu-mi place sa raspund si nici nu o fac. daca imi cer prea multe explicatii iti raspund promt: "fiindca asa am vrut eu!". nu ma intereseaza ce crezi despre ceea ce spun, ceea ce mananc sau despre faptul ca port conversi iar blugii imi sunt "obraznici". nu. daca ma judeci datorita acestor lucruri tu ai problema. nu uita: conserva de peste o cumperi fiindca iti place pestele nu conserva din metal! asa si cu tine: nu trebuie sa faci ceea ce nu-ti place! nu vrei sa faci blog, nu o fa. dar te minti pe tine insuti.

TRAGAND UN CERC IN JURUL TAU SI IZOLANDU-TE NU REZOLVI NICI O PROBLEMA!

si eu am facut cam la fel dar ma suparasem din cauza unora ce le merge gura mai rau ca diaria (scuze comparatia dar ... asta e adevarul). dar mi-am revenit. dc sa le dau satisfactie cand pot sa le spun: fratilor sunteti destui de mari sa schimbati pagina daca nu va place sa scriu. si uite, nu numa ca nu am inchis blogu dar mi-am mai facut inca unu, desi n-am timp sa scriu mai in nici unul. ce sa mai spun ca ma bate gandul sa mai fac unul si in franceza... s'apoi tu sa renunti asa usor? ARATA-NE CA AI COLOANA VERTEBRALA !

chiar daca nu raspunzi stiu ca citesti blogul. sa spui lu' peste ca nu intrii de doua ori pe zi (cel putin :)) ca sa nu verfici daca a comentat cineva postul (vezi ca si asta e un fel de comportament fetishist : privitu pe ascuns :))))).

nu astepta sa-ti planga cineva de mila sau sa te roage in genunchi sa mai scrii. nu o va face nimeni! lumea nu se opreste in loc pentru problemele noastre. daca eram la bucuresti probabil, cel mult, iti dadeam una dupa cap sa te trezesti un pic. pe urma intrerupeam tratamentu si goleam alaturi de tine cateva pahare si-ti ascultam nadufu. cum nu sunt iti invit prietenii sa o faca.

ar mai fi multe altele de scris. nu astepta, inca o data spun, sa te ridice cineva in slavi sau mai rau sa-ti planga de mila. daca crezi in laudele de pe net sau injuriile de pe net e ca si cum ai avea incredere in horoscop: cum naiba poate sa stie (unu de zice ca citeste lucruri in stele)cum esti tu? tu esti singurul care se cunoaste. accepta laudele dar nu te baza pe ele si dale peste nas "spectatorilor" care nu fac nimic util in viata decat sa bage de vina. asa sunt ei: nu stiu sa se implice in ceva util, prefera sa ramana "spectatori". si pana la urma urmelor nu e vina ta. capul lor niciodata n-a produs nimic in plus, decat matreata!

am multi colegi care scriu, la fel ca si mine, dramatic de rau dar nicodata nu le-am spus: "frate scrii de tot rahatu'". deopotriva le-am spus sa scrie in continuare. pentru cei care nu au observat inca, eu ma hranesc si traiesc din nimicuri.

gandeste-te la ce am spus, trage o linie (pe foaie nu un joint), trage si un jackie dar maine vreau savad un post! de nu, ma supar .... si sa te tii atunci !!!!!! :)))

Laura Cătuneanu spunea...

nu vreau sa ma bag ca musca-n lapte. mai ales ca n-am nici cea mai vaga idee de ce esti asa cum esti, de ceva timp..nu suntem prieteni, asa ca nu am cum sa stiu, dar nu asta conteaza.
cu totii avem nevoie de liniste, uneori. sa nu mai stim nimic de nimeni. dar cu totii stim ca nu putem face asta la nesfarsit.

nu o sa mai comentez pe tema asta. a facut-o andress si a facut-o bine:) ca un prieten adevarat.
eu o sa astept. si stiu ca nu sunt singura care face asta.

Desene Animate spunea...

@laura
draga mea, sheherezada mai nou :). imi permit sa zambesc. te citesc, te comentez, nu am disparut :). sunt tot aici, cu voi...doar ca nu mai fac eu blog. atat. am sa-ti zic ceva super tare, o sa razi...
@ drina
:)tu n-ai voie sa fii trista.
@andress
hulalala, mon petit Pif ;)), apreciez tare mult si te cred si stiu ca esti asa, dar...dar eu nu am renuntat fiindca lumea asta virtuala nu ma pupa pe mine unde as vrea, ci din considerente sufletesti. pur si simplu mi-am pierdut telul. nu stiu daca am avut unul la inceput, dar poate fara sa-mi dau seama am capatat pe parcurs, iar acum l-am pierdut. de ce sa fac lucruri fara tinta? la un moment dat noi doi o sa scriem o carte, stiai asta :)?


eu va multumesc mult de tot si vreau sa stiti ca sufletele voastre sunt cele care ma fac sa zambesc si sa ma umplu de lumina atunci cand citesc ce-mi spuneti. nu am plecat, sunt in continuare cu voi, doar ca nu mai postez. si n-o sa ma apuc iar, as semana cu Vadim ;))sau chiar cu Base, sau chiar cu Razgandeanu(na andress, sa-ti fac pe plac) ;)).
Ah si ca tot m-ati inveselit minutele astea, as vrea sa va rog sa-mi scrieti si mie povestile voastre de dragoste...la voi pe blog! hai curaj!:)
E o leapsa si v-am atins . hihihihih. desene. ah si era sa uit andress, de ce nu vrei sa mai faci cu mine desene-colorate????
ms va pup si scuzati-mi incoerenta. ufff. desene out.

PS: sunt atat de naiv!!!

ttt spunea...

pai am renuntat la desene colorate caci mai enervat atunci cu nu mai stiu eu ce si am actionat la fel ca si tine : COPILARESTE.

daca reincepi sa scrii ai sa semeni cu vadim? si cei daca? poate ai sa fi un "vadim" mai original :)) glumesc. vezi, inca te mai temi de parerile altora. si iata inca o discutie care o transform in sedinta psiho.

problema ta (inca) e dragostea.
dezamagirile sunt la tot pasul nu numai in dragoste deci ... nu te lasa doborat. laura spunea ca sunt prieten. nu m-as numi prieten. multi ma judeca intr-un anume mod doar fiindca-mi citesc blogul si hop-top ma ridica pe-un boltar si-mi fac statuie. eu le-am spus de multe ori sa renunte: dezamagesc cam des ... asta e. nu sunt perfect!

un sfat bun: in viata trebuie sa te obijnuiesti cu tine insuti. daca tu nu te accepti asa cum esti cum buna sa te accepte altii.

cat despre scris, apuca-te din nou.

trimite-mi si o invitatie ca sa scriu din nou pe blog si am sa scriu si eu pe desene colorate; desi nu am timp promit sa-mi fac, din cand in cand.

cat despre ce spun altii nu tre sa te doara nici un fund (scuzati expresia) ... la doi metrii in spate e cel mai potrivit !!! ce pana mea. altii iti dau sa mananci, te intretin, te imbraca? nu! so ... scrie si zambeste-te de fiecare data cand ei te injura; da-le peste nas in mod clasic atunci cand te injura si mai ales lasa-i pe ei sa se enerveze. cat despre laude ... stii si tu cum sta treaba.

cu dragostea nu pot sa-ti dau foarte multe sfaturi. indragostit bustean incat sa ma "doara" am fost si eu odata ... da pe la 16 ani. si nu zic asta ca sa te iau in deradere; poate vb chiar cu putina invidie. am uitat cum e sa doara iubirea sau cum sa fii gelos. am imbratisat simpla viata a libertinajului. nu spun ca e mai bine sau mai rau. nici nu ma mai gandesc. am inceput sa devin precum cei care ii critic: PASIV. nu ma mai doare de altii atata timp cat nici pe ei nu ii doare de mine.

devenim din nou animale? poate ... asta daca am fost cu adevarat altceva intre timp.

inchei prin a spune ca mi-as dori sa pot sa aplic si in unele cazuri d'ale mele sfaturile care le dau la altii. da' nu merge! sunte prea imperfect. noapte buna!

PS: scrie din nou altfel te bat la cap numai cu comentarii de astea "scurte". si in real life, dupa ce ma imprietenesc bine cu altii, am obiceiul de a vb mult si monopolizez discutiile ... vad ca acum si pe net comentez mult :))

Desene Animate spunea...

@Andress
aveam draptate cand spouneam ca in preajma mea lumea incepe sa devina specialista in psihologie, iar unii chiar psihoterapeuti(nu-i ncazul tau)si sa-mi atribuie tot felul de inadaptari si mai stiu eu ce alte caracterizari. Dragul meu, la un moment dat tristetea te doboara si incepi sa vezi lucruri. te adancesti si mai tare si vrei sa ramai. fiindca e asa frumos, uneori chiar si acolo, in cazul meu, aici.
PS: ai observat ca tu cu laura formati un cuplu celebru Laura Andress sau Laura Andres(an)???? ;))

ttt spunea...

mama ... ma simt jugnit. nu de faptul ca eu cu laura formam un cuplu(apropo laura, deunde esti ?? .. glumesc :)) ci de chestia aia cu laura andresan. mama fata aia ii o parasuta ... si tu ne compari cu ea.

nu ma menaja. si eu sunt in grupul ala de psihoterapeuti care ii numesti. si nu ocoli subiectul principal: apuca-te de scris !!!!

Mitruţ Ianoş spunea...

inteleg ca ai cunoscut o mare dezamagire...
nu pot sa zic decat sa tii capul sus si continua sa mergi cat mai departe...
sincer iti spun ca e pacat ca nu vrei sa mai postezi, pt ca chiar daca nu am comentat de f multe ori iti citeam blogul

Desene Animate spunea...

@ Andress
Nu te lasi, vrei neaparat sa fii "Bolcasul" meu :))
@ Mitrut
Dezamagiri am destul de des, de data asta s-a dovedit ca e mai greu sa trec peste. Insa am la dispozitie acest ultim post in care pot sa scriu cat vreau, cred ca o sa fie un post cat un blog.

Aveti dreptate copii, nu are rost ca altii sa-si traiasca viata iar eu sa mi-o omor.

Laura Cătuneanu spunea...

@ desene
interventie tardiva:) nu am fost pe faza, recunosc. dar laura andresan??? hm..o , doamne, eu cred ca tu te plictisesti de cand nu mai scrii pe blog;) Alt nume nu ti-a venit si tie in cap? trebuie sa te cert pt asta..inca ma gandesc cum;))

@ andress. eu zic sa protestam. auzi la el, noi 2 in aceeasi oala cu aia? hm...ce propui? cum sa-l pedepism? in sabii sa ne duelam sau in bloguri sa ne batem? sau pur si simpli bem o cafea virtuala de impacare?:)

ttt spunea...

@desene
bolcas .... mhai numa cu "anti(h)eroi" ma compari si tu ;)) pai o sa fiu. is cam ocupat in ultima vreme da am sa-mi fac timp ca sa te bat la cap pana te reapuci de scris.

PS: multi m-au considerat un prieten rauvoitor si bombanitor; e drept ca e rau si adeseori "periculos" sa urmezi sfaturile "rauvoitoare" ale unui amic: la ce faculta sa te inscrii ca sa ai un job cat mai bun si cat mai bine platit, cum sa reactionezi in anumite situatii, cum sa scapi mai usor de vreo belea .... trebuie sa le dau dreptate! sunt de-a dreptul cicalitor. iar ca sa nu zici si tu ca's un prieten virtual rau, iti dau un pont pentru zilele astea in care pici in depresie. nu iti propun solutii pentru probleme. ;)) iti propun sa-ti faci rost de HidrAction de la dior - e o crema care "ia cu mana" cearcanele ;))) nu de alta da stiu si eu ca in dimineti de genu asta, oglinda mi-e cel mai mare dushman ;)))))

@laura
o cafea virtuala merge ;)
propun si doua pahare cu apa rece, care sa le turnam insa la desene in cap :)) poate se mai trezeste la realitate :))

Laura Cătuneanu spunea...

ce ciudat e cand privesti in urma:) lucrurile sunt altfel...
nici macar nu te-am intrebat, atunci, ce aveai sa-mi zici, de ar fi trebuit sa ma faca sa rad:) ar fi chiar culmea sa mai tii minte!