miercuri, 18 iunie 2008

Ti-am pregatit un loc la noi in celula...blogare


Un anunt pentru cei care au opinii si pe langa ele, blog: Sunteti rugati sa nu le mai exprimati!!!
Altfel, cam asta va paste.



20 de comentarii:

Audrey spunea...

Dar eu nu vorbesc despre corupţia guvernamentală, abuzurile la adresa drepturilor omului sau înăbuşirea acţiunilor de protest, asa ca nu ma paste niciun pericol :-).

Desene Animate spunea...

ehehehe, nu ai tu idee cat de costa un post care descrie o scena imaginativa produsa in cea mai mare parte de endorfinizatul creier. puscaria te mananca ;))

Aleksey spunea...

In celula au conexiune wireless la internet de mare viteza? :))

Desene Animate spunea...

cred ca ne imbie la infractiuni electronice chiar si acolo

ttt spunea...

sunteti rugati sa ma arestati. de vorbit tot am sa continui sa vorbesc ...

Desene Animate spunea...

@andress
:)))))))))))))))
george man?
:)))))))))))))))

ttt spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
ttt spunea...

ai sa razi. andress ii ducea pe toti cu gandul spre andressa ... s'poi nu am nici o legatura cu ea si pur si simplu pseudonimul ala e dinainte ca sa o descopar ca ea exista . in fine ...

dc george man ?? pai george man este un fel de a spune georgeous in romana, dar folosind cuvinte in engleza :D s'apoi mai e o schimbare. am trecut, cum ii spuneam si la teo, de la faza "epidermika" ... mai trebuie sa ma mai maturizez si eu.

apoi george-man mai vine si cu o "surpriza". plecuta, neplacuta, ramane sa vedem ...

Desene Animate spunea...

:))
pai stiu incidentul andressa. remember cand ti-am spus de ea si tu ca un gentleman ai abordat-o si ea ti-a raspuns....(ne abtinem) si cum ai constatat tu ca nu ai nicio treaba cu ea si nici ea cu tine si cum blog-ul si-a inversat valoarea ea fiind cea cunoscuta si tu nu si... nu ai inteles nimic
gorgeous :))

ttt spunea...

:)))))))))
i'm georgeous man. :) si asta imi ajunge. îmi mai trebuie si celebritate ??? nooo. dak aia se numeste celebritate prefer sa mor k un necunoscut. sincer, prefer sa ma placa lumea pentru ceea ce sunt nu pentru un blog.

prefer sa fiu simplu. sa fiu un urmas al personajelor lui musset; lumea sa-mi spuna k rad ca un nebun iar eu sa le spun ca ei sunt singurii nebuni caci nu pot fi fericiti ...

sunt foarte multi oameni care inca se mai sperie de libertate. gabriel matzneff

Audrey spunea...

dar si blogul e o parte din ceea ce esti. Din punctul asta de vedere, blogul e oarecum un paradox: exprima o latura a ta care in mod normal sta ascunsa vederii, dar prin faptul ca e citit de multi, devine latura ta cea mai vizibila :-)

Audrey spunea...

Desene, tu nu ma mai iubesti deloc-deloc? Hmmm...:-((

ttt spunea...

@audrey
hmmm. nu pot fi 100% de acord cu tine. nu am mintit pe blog dar nici nu am spus totul despre mine. pur si simplu am ramas la limita dintre realitate si fictiune. am lasat un pic de blur nimic mai mult.

partea ascunsa a unui om, pe blog? nush, dar nu cred. multi nu spun prea multe despre ei, pe blog, iar daca spun, spun ceea ce cititorilor le place sa auda ...

frica de libertate si teama de a juca propriul rol (de frica gurii "targului") sunt lucrurile care ne departeaza de adevarata normalitate - nu de ce-a stabilita de fiecare dintre noi.

Desene Animate spunea...

@audrey,g-man,aleksey
se incinge dezbaterea... castiga george-man sau audrey vine puternic din spate si-l depaseste la primul viraj. continuati vreau sa citesc si derapaje. aleksey e in expectativa, dar feriti-va, va ataca cand nu va asteptati...

Audrey spunea...

da, da...asteapta tu...
nu am eu destule contre la birou? crezi ca mai am chef/energie/interes sa le incep si pe bloguri?
ha!
sunt zen

Desene Animate spunea...

zen in sensul de inmarmurita sau de in cel de transcendenta? ;))

Aleksey spunea...

@Desene
Aleksey nu are nevoie de posturi numeroase. El lucreaza prin metode neconventionale, taie de-a dreptul traseul si pune piedici concurentilor.

ttt spunea...

:)))))))

Marilyn spunea...

Gorgeous man castiga! trebuie incurajat in noua identitate! si apoi putin blurr nu a stricat nimanui. Limita asta la care fiecare se simte safe pe blog e important sa ti-o stii.
Problema apare cand ai trecut-o, te mai poti intoarce, mai poti sta in blurr?
sau atunci schimbi identitatea? :P

ttt spunea...

nu e blur. sau cel putin nu acum. inainte era blur. pur si simplu am trecut de la faza "epidermik" ...

si acum si inainte toata lumea stia cine suntin realitate. niciodata nu mi-am ascuns identitatea reala, doar am purtat un pseudonim si atata tot. sa spunem ca acum promit sa fiu adevaratul "eu" chiar daca multora nu va place "formatul" ...