marți, 18 decembrie 2007

Political Compass

Mi-am facut si eu testul Political Compass si iata rezultatele:



Iata si o harta internationala :


Dupa cum se vede sunt foarte echilibrat(marturisesc ca in viata de zi cu zi am convigeri liberale) si sunt in "gasca" lui Dalai Lama si Nelson Mandela.
Oare merit si eu un Nobel pentru pace????
PS: Nu va lepsuiesc, dar va sugerez sa vi-l faceti si voi, nu de alta dar sa stim cum ne impartim pe aici :)

14 comentarii:

ruleta spunea...

pe mine ma depaseste chestia asta 8-|

Desene Animate spunea...

@ fata care nu iubeste
in ce sens?

ruleta spunea...

ce ma disperi ca pui intrebari idioate..
in orice sens vrei tu >:P

Desene Animate spunea...

@fata care nu iubeste
pai incerca s-o depasesti tu, e bine sa sti cum stai in societate!
poate odata o sa fi lider, trebuie sa te cunosti, zic eu!

Mitruţ Ianoş spunea...

interesant este faptul ca si eu mi-am facut acest test si am avut acelasi rezultat, punctul plasandu-se aproximativ in acelasi loc(pe linie putin spre dreapta)

drina spunea...

Am reusit sa-l duc la bun sfarsit cu greu. Am iesit mult spre stanga si mult in jos, spre anarhie. Oricum oamenii ca mine, care nu stiu nici macar ce e votul uninominal, n-ar trebui sa se bage la asa ceva.

Laura Cătuneanu spunea...

Parcă, parcă aduci a Gandhi:) Te anunt in curand cum e cu orientarea mea politica. Interesante schimbari pe blogul tau...Hm..Ce sa zic? A, da...Keep going, nice job:) Ne mai povestim!

Desene Animate spunea...

@ Mitrut
Pai nu suntem noi liberali convinsi? de aceea :)
@ Drina
Stai linistita, omul se mai schimba si-si mai schimba si perceptiile asupra vietii.Cat despre uninominal, nu stiu daca este multa lume sa fi inteles ceva.
Campania penibila de informare a lui Base (gen hotline samd) nu a reliefat decat ce-i era lui in avantaj, iar Pro-democratia (cei care au propus primii o varianta de uninominal) nu au avut cum sa-si promoveze ideea.

@laura
Sa sti ca-l admir foarte mult pe Ghandi.A fost un exemplu de cum sa fi un lider al inimilor, al sufletelor.M-ai ghicit :)
Multumesc, i'll keep walking (like johnny :D_.Dar ce schimbari?

Anonim spunea...

Iti scrie aceeasi Laura care nu are timp sa intre in cont:) Schimbari de decor, de perspective:) Am remarcat si eu unele lucruri. Ce? N/am voie?:)Intru in detalii soon;)

Desene Animate spunea...

@ Laura
:)

Laura Cătuneanu spunea...

In caz ca te intrebai unde sunt, ma gasesti in spatiul din dreapta sus, undeva intre angela merkel si romano prodi:) eu sunt departeeeeeeeeeee de nelson mandela, gandhi restul oamenilor pasnici:)

Desene Animate spunea...

@ Laura
ama bucur , pai ma gandeam ca trebuie sa avem din de toate, e vorba de un echilibru.Suntem diferiti si totusi ne intelegem :)

ttt spunea...

Economic Left/Right: -2.25
Social Libertarian/Authoritarian: -1.49

la mine e ceva de genul left-libertarian - la tine balanta e cam elchilibrata :)). intradevar sunt un adept al politicii de stanga dar consider ca cel putin in acest moment, atat in ro cat si in fr este nevoie de o guvernare de dreapta ... cel putin pentru "cateva" 2-3 mandate ...

Desene Animate spunea...

@ andress
Bravo.convinge lumea de lucrul asta, altfel nu depasim impasul.