miercuri, 5 decembrie 2007

Rudotel vs Amfetamina

Ce se intampla cand un fan al muzicii lui Gica Petrescu se intalneste cu fanii lui Digweed, Tiesto etc.. :))
Oricum exemplul batranelului intra in categoria "Da-te-n p.... ma-tii de mon cher!!!" si reprezinta eternul argument de mama. -10 pentru prestatie!!! :))


Update : Am remarcat si exprimarea plina de talent jurnalistic a domnisoarei reporter . Citez " De ce se numeste Piata Unirii, piata unirii????"
Asa reporter, asa repondent! Cred ca oligarhul ar trebui sa mai umble la personal (si procentele PC sunt un motiv in plus :D)

10 comentarii:

Anonim spunea...

Marea intrebare este de ce vorbeşte franceza... când el ştie mai bine turca.

http://giconet.blogspot.com/

Laura Cătuneanu spunea...

Nu ma pot abtine sa nu dau cu comentariile:) Faina replica a lu' nea mosulica, dar faina rau e intrebarea fara nici o legatura cu jurnalismul. Din pacate, virusul se cam raspandeste prin "presele" noastre, centrale sau locale. In urma cu vreun an ma enerva Mircea Badea ori de cate ori spunea cate ceva despre "fatucile din presa". Desi nu generalizez si recunosc ca exista si exceptii, incep sa-i dau dreptate.

Desene Animate spunea...

@ Bibliotecarul
Uhm, dupa toate aparentele batranelul a asteptat o viata intreaga pentru un interviu in care sa-si demonstreze calitatile de fracglish
@Laura
Te uiti in panoplia diferitelor tv (mai ales din Bucresti, deci centrale) si nu-ti vine sa crezi.De la reporterite care nu si-asu scos the marbles out of their mouth, pana la tinere (sperante) prezentatoare ce faulteaza la orice colt limba romana.Asta este din pacate media comerciala.Atat timp ca sunt duse la beauty salon si dau bine, no other problem.
PS:Asta ca sa-ti raspund si eu in romglish :))

Laura Cătuneanu spunea...

By the way:) Tu crezi ca generatia copiilor nostri va mai rupe si ceva cuvinte in romaneste sau ne americanim cu totii pana atunci? Really, daca noi avem apucaturi si mai dam si replici in engleza (chiar si fara sa ne dam seama), oare ei ce vor face? Am fost la deschiderea anului scolar, la o scoala generala normala. Am vrut sa iau niste impresii de la cativa pusti de clasa intai. Unul din baieti, avea un pic peste 7, mi-a raspuns la salut cu "hello", iar prima zi de scoala din viata lui a fost "cool":) Si chiar stia ce inseamna cool...

Desene Animate spunea...

@laura
eu cred in noua generatie, sunt copii cu un nivel afectiv mult mai avansat decat ne putem noi inchipui.sunt o generatie foarte sensibila si complexa, iar daca noi nu-i ajutam sa-si descopere talentul si sa-si exerseze creativitatea, ar putea deveni cel putin autodistructivi.iar in ceea ce priveste mixtiunea limbii materne cu eng datoreaza in mare parte statului cu orele in fata tv-ului si al pc-ului.aici e vina unor parinti mult prea ocupati ca sa-si mai gaseasca timp pentru copii lor.uite de pilda n italia, de mici au desenele animate si absolut toate filmele dublate in limba materna, insa asta a are mari dezavantaje:italienii nu prea vorbesc alte limbi straine.copii nascuti dupa 1993-1994 sunt copii ai caror parinti sunt generatia corporate si nu numai, parinti care in salbaticia capitalismului au stat sa munceasca incontinuu negandindu-se ca acasa trebuie sa ofere dragoste, educatie, prezenta pana la urma.sunt crescuti de bunici (cei norocosi) si de bone cei mai putin norocosi.ufff, eu cred totusi ca sunt viitorul boom al romaniei, ei vor schimba pana la urma radacinile.sa le acordam incredere laura...

Independenta Dependenta spunea...

desene animate, domnule!:)

Laura Cătuneanu spunea...

Hei desene:)
Si eu cred in copiii de astazi. Cred ca au mai multe posibilitati in comparatie cu cele pe care le aveam noi, la varsta lor. Dar, din pacate, avantajele astea vin la pachet cu dezavantaje. Iar parintii ar trebui sa-si faca timp pt ei, sa le explice lucrurile astea. Cred ca ei pot schimba multe. In bine. Ei nu au trait comunismul si nici nu vor resimti efectele lui, la fel cum le simtim noi. Uite-te doar la politica nostra. Ce mentalitate au unii, de-ti vine sa-ti faci bagajele sa pleci in Maroc:) Spuneam doar ca vor rupe ceva mai multe fraze in engleza, mai multe decat noi. Intr/un fel, mi se pare normal. E curentul. Pe de alta parte, chiar daca nu sunt o patrioata pur sange, cred ca ar trebui sa ne aparam "limba si nevoile si neamul". Pentru ca e a noastra si suna bine.

Desene Animate spunea...

@ laura
nu o sa ne pierdem identitatea nationala d asta sa fii sigura
trebuie insa mai mult promovat floclorul romesc si traditiile printre tineri

ruleta spunea...

yeap...sunt curioasa de ce se credea mosu` asa de interesant:-?

Desene Animate spunea...

@fata care nu iubeste
pai ori de la vreo supradoza de rudotel, ori fiindca sarbatorise 1 decembrie cu mult nesat, potolindu-si setea :)